Політика конфіденційності
Використовуючи цей Сайт та приймаючи Умови користування Сайтом та цю Політику з обробки персональних даних, Ви підтверджуєте, що Ви старше 18 років, проживаєте в Україні і є споживачем нікотиновмісних виробів та/чи нікотиновмісних продуктів, безумовно і безвідклично розумієте і погоджуєтеся із зазначеними нижче умовами і цілями використання Ваших персональних даних, а також безумовно і безвідклично розумієте і погоджуєтеся, що таке використання Ваших персональних даних не є підставою для виплати Вам будь-якої винагороди або компенсації.



ТОВ "ТД "ФІЧ ТРЕЙД ХАУС" поважає таємницю приватного життя своїх споживачів. Ми зобов'язуємося вжити відповідних заходів щодо безпеки персональних даних, які Ви надаєте нам, коли Ви відвідуєте і використовуєте цей Сайт. Ця Політика з обробки персональних даних описує всі види персональних даних, які ми отримуємо через Сайт, а також те, як ми їх використовуємо і кому ми їх надаємо, а також свідчить про Вашу згоду, надану ТОВ "ТД "ФІЧ ТРЕЙД ХАУС", на обробку Ваших персональних даних. Наша Політика з обробки персональних даних також описує ті заходи, яких ми вживаємо для забезпечення безпеки інформації.



Якщо Ви не згодні з цією Політикою з обробки персональних даних, Ви не можете використовувати даний Сайт. Ми залишаємо за собою право у будь-який час вносити зміни до цієї Політики з обробки персональних даних, тому ми рекомендуємо Вам регулярно переглядати її.



Ця Політика з обробки Персональних даних (далі також – «Політика») (разом з Умовами користування Сайтом та іншими документами, посилання на які містяться в Політиці) встановлює умови, на яких ми обробляємо персональні дані, які Ви надаєте та/або декларуєте нам, та що ми отримуємо та збираємо від Вас. Терміни, які використовуються в цій Політиці мають значення, наведені в Умовах користування Сайтом та Умовах продажу, якщо не зазначено інше.



Будь ласка, прочитайте уважно цей документ, щоб зрозуміти наші погляди й методи використання ваших персональних даних.



ТОВ "ТД "ФІЧ ТРЕЙД ХАУС", включно з будь-якими пов'язаними особами, зобов'язується поважати й забезпечувати захист Ваших персональних даних.



Будь-яке посилання на інформацію нижче, залежно від контексту, може позначати, в тому числі, сукупність даних, які становлять персональні дані в розумінні законодавства України.

З метою виконання та у розумінні Закону України «Про захист персональних даних», положення Загального регламенту захисту даних ЄС (де застосовно) і будь-якого похідного законодавства, що стосується захисту даних, володільцем персональних даних є ТОВ "ТД "ФІЧ ТРЕЙД ХАУС".



Запитання, коментарі та пропозиції стосовно цієї Політики з обробки Персональних даних, будь ласка, надсилайте на адресу: Україна, 03151, місто Київ, ВУЛИЦЯ УШИНСЬКОГО, будинок 40 або на електронну пошту fichwape@gmail.com.



1. Згода на обробку Ваших персональних даних

1.1. Ваша реєстрація на Сайті означає надання Вами згоди на використання та обробку Ваших персональних даних і вчинення інших дій, передбачених Законом України "Про захист персональних даних". Ви підтверджуєте, що всі наведені Вами персональні дані є достовірними та точними. Ви повністю усвідомлюєте, що несете відповідальність за надання ТОВ "ТД "ФІЧ ТРЕЙД ХАУС".

недостовірних персональних даних про себе.

1.2. Ви підтверджуєте, що добровільно та безоплатно надаєте ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»свою згоду на будь-яку безстрокову обробку будь-яких Ваших персональних даних (включаючи прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, місце (адреса) проживання (реєстрації), номер стаціонарного або/та мобільного телефону, адресу електронної пошти, стать, інформацію про споживання Вами нікотиновмісних продуктів тощо) у базі даних повнолітніх споживачів нікотиновмісних продуктів ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС» , в тому числі на збирання, реєстрацію, включення в бази даних, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання, поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу, надання доступу будь-яким третім особам, включаючи нерезидентів (іноземних суб'єктів відносин), без будь-якого окремого повідомлення Вас, про здійснення такого розповсюдження, реалізації, передачі, або надання доступу), знеособлення, знищення персональних даних у базі персональних даних, як на території України, так і за кордоном, та іншим чином збирання, безстрокове зберігання, використання та поширення Ваших персональних даних з метою:

1.2.1. надання Вам, як повнолітньому споживачу, інформації про майбутні події, заходи і послуги, а також актуальну і достовірну інформацію про Продукцію, пристосування для її використання або вживання, а також про розташування місць продажу, у відповідності з українським законодавством про захист прав споживачів,

1.2.2. вчинення та оформлення правочинів через Інтернет-магазин і виконання умов таких правочинів,

1.2.3. отримання зворотного зв'язку щодо якості обслуговування, дослідження споживчої думки щодо Продукції тощо,

1.2.4. та іншою метою, яка може бути окремо визначена листуванням або усно за телефонним зверненням.

1.3. Ви також цим надаєте згоду на надання будь-яким третім особам, включаючи нерезидентів (іноземних суб'єктів відносин), права обробляти Ваші персональні дані з зазначеною метою.

1.4. Ви також підтверджуєте, що добровільно надаєте ТОВ "ФІЧ ЛЕБЗ", його філіям, афілійованим особам та уповноваженим ними особам свою згоду на отримання/безстрокове зберігання ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»наданих Вами копій документів (паспорт, права водія тощо), необхідних для перевірки Вашої особи та Вашого віку, якщо такі будуть надані. Ви дозволяєте ТОВ "ФІЧ ЛЕБЗ", його філіям, афілійованим особам та уповноваженим ними особам направляти Вам на вказані Вами адресу, адресу електронної пошти та номери телефонів інформацію згідно мети обробки Ваших персональних даних. Ви погоджуєтеся негайно інформувати ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС» про зміну Ваших персональних даних та (або) зміну статусу споживача нікотиновмісних продуктів. Ви також підтверджуєте, що ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»може здійснювати перевірку наданих Вами персональних даних, зокрема номеру мобільного телефону, із залучення відповідного мобільного оператора. Для цілей такої перевірки Ви надаєте згоду ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»та відповідному мобільному оператору на обмін даними, що стосуються Вашого номеру телефону. Ця згода діє до дати її відкликання Вами шляхом направлення на поштову адресу ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС» письмового повідомлення.



2. Отримання інформації, що містить персональні дані

2.1. Інформація, яку надаєте Ви нам:

2.1.1. Ви можете надавати свої персональні дані, заповнюючи форми на нашому Сайті або на пов'язаних із нами мікросайтах (нашим сайтом), або зв'язуючись із нами за допомогою телефону, електронної пошти або іншим чином). Це включає інформацію надану Вами під час: реєстрації на Сайті, оформлення підписки на наші послуги; пошуку Продукції; розміщення замовлення на нашому Сайті (якщо це передбачено наявними технічними умовами Сайту); участі у конкурсах і опитуваннях; повідомлення про технічні проблеми з Сайтом.

2.1.2. Інформація, яку Ви нам надаєте, може містити: ваше ім'я, дату народження, адресу, електронну пошту, номер телефону, місто проживання, фінансові дані й інформацію про банківську картку (якщо це можливо і передбачено наявними умовами Сайту) тощо.

2.1.3. Будь-яка інформація, зазначена в цій Політиці з обробки Персональних даних, або зібрана в рамках процедур, описаних у цьому документі, може розглядатися як Персональні дані в розумінні українського чи іншого застосовного законодавства.

2.1.4. Ми також можемо збирати будь-які повідомлення, направлені Вами до ТОВ «Фіч Лебз», та будь-яку іншу інформацію, яку Ви надаєте ТОВ «Фіч Лебз».

2.1.5. Якщо Ви завантажуєте та використовуєте наш мобільний додаток для користування нашими послугами, для створення аккаунту буде необхідно ввести певні персональні дані (з моменту, коли такий додаток буде доступний для завантаження). До того ж, Ви можете добровільно надати нам дані через програму, наприклад, коли Ви звертаєтеся до нас через службу обслуговування клієнтів і повідомляєте нам такі дані, як ім'я, адресу електронної пошти та будь-яку інформацію, яку Ви вважаєте за потрібне включити до тексту Вашого повідомлення.

2.1.6. Такі персональні дані збираються і обробляються на підставі згоди, отриманої через форму надання згоди, розміщеної на Сайті.

2.1.7. Ми використовуємо цю інформацію винятково для забезпечення роботи, підтримки та надання доступу до сервісів та функціоналу Сайту, а також для комунікації з Вами, наприклад, для надсилання повідомлень електронною поштою або доставки Продукції. Ми також можемо надіслати Вам електронні листи або повідомлення, пов'язані із наданням послуг (наприклад, перевірка облікового запису, зміна або оновлення функцій Сайту, надсилання технічних повідомлень та повідомлень про безпеку).

2.1.8. Якщо Ви надішлете нам електронний лист або заповните форму «Зворотній зв'язок» через Сайт, ми збережемо Вашу адресу електронної пошти та повний зміст Вашого повідомлення, включаючи прикріплені файли та іншу інформацію, яку Ви надаєте.

2.2. Інформація, яку ми збираємо про Вас. Під час кожного Вашого візиту на Сайт ми можемо автоматично збирати таку інформацію, як: технічні дані, IP-адреса, яка використовується для підключення комп'ютера до Інтернету, дані про вхід; тип браузера й версія; часовий пояс; типи та версії додатків браузера; операційна система та платформа; дані про Ваш візит, зокрема: повний потік уніфікованих локаторів ресурсів (URL) через наш сайт (через нього або на нього) (включаючи дату та час); товари, які Ви переглядали або шукали; час відгуку сторінки; помилки при завантаженні; тривалість перебування на певних сторінках; дані про взаємодію зі сторінкою (прокрутка, кліки, наведення курсора тощо); спосіб перегляду сторінок; номер телефону, за яким Ви зверталися на гарячу лінію; інша інформація, яку ми отримуємо під час Вашого візиту на Сайт.

2.3. Інформація, отримана з інших джерел. Ми можемо отримати Ваші дані, якщо Ви користуєтеся будь-яким іншим нашим сайтом або послугою. Також ми можемо отримати дані про вас від третіх осіб, (включаючи наших ділових партнерів, субпідрядників технічних служб, платіжних сервісів та служб доставки, постачальників послуг систем аналітики й пошуку, рейтингових агенцій). Ми також можемо збирати дані про Вас і Ваших друзів з будь-якої соціальної мережі з метою подальшого надання Вам можливостей більш індивідуалізованого використання нашого Сайту. Ми можемо отримати Ваші персональні дані з інших джерел, в яких Ви зареєструвалися, від компанії, з якими ми співпрацюємо (разом іменовані «Партнери») або інших третіх осіб. Ми можемо пов'язувати цю інформацію з іншими персональними даними, які ми зібрали.

2.4. Інформація, яку Ви декларуєте нам під час перевірки нами Вашого віку. Ми відповідально ставимось до наших принципів, в тому числі – що наша Продукція призначена для використання тільки повнолітніми споживачами нікотиновмісної продукції (курцями або вейперами), у зв'язку з чим, перевіряємо Ваш вік. Тому, умовою надання доступу до Сайту й інформації, розміщеної на ньому, а також для проходження будь-якої реєстрації на нашому Сайті, є перевірка Вашого віку, що дає змогу нам переконатися, що Вам вже є 18 років. Натискаючи «Погодитись» у формі підтвердження віку, Ви підтверджуєте, що досягли 18- річного віку.

2.5. У разі, якщо нам необхідно зібрати Ваші персональні дані (відповідно до положень законодавства або договору, який ми уклали з Вами), і Ви не надали такі дані, ми не зможемо виконати умови договору (який ми уклали або плануємо укласти з Вами, наприклад для продажу товарів або надання послуг, якщо застосовно). У такому випадку ми будемо змушені скасувати замовлення продукції або послуги, попередньо сповістивши Вас про це.



3. Права суб'єкта персональних даних

3.1. Права суб'єкта персональних даних:

● знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

● отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

● на доступ до своїх персональних даних;

● отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

● пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

● пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

● на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

● звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

● застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

● вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

● відкликати згоду на обробку персональних даних;

● знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

● на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

● заперечувати проти будь-якої обробки персональних даних, які ми обробляємо на підставі законних інтересів (або інтересів третіх сторін), якщо Ви вважаєте, що це впливає на Ваші основні права та свободи (будь ласка, зауважте, що у нас можуть бути вагомі законні підстави для обробки інформації, які перевищують обсяг ваших прав і свобод);

● вимагати обмеження обробки Ваших даних у таких випадках:

1) коли Ви хочете, щоб ми встановили точність вашої інформації;

2) коли Вам необхідно, щоб ми зберігали Ваші дані (навіть якщо вони нам більше не потрібні) для подання, здійснення чи забезпечення юридичних позовів або

3) Ви маєте заперечення щодо використання Ваших даних, але нам потрібно переконатися, чи в нас немає первинних законних підстав для використання даних.

● запросити передачу Ваших даних Вам або третій особі;

● Інші права, передбачені законодавством України.

3.2. За Вами залишається право висунути заперечення проти використання Ваших персональних даних і/або відкликати свою згоду, зв'язавшись із нами за адресою 79018, Львівська обл., місто Львів, вулиця Головацького, будинок 23 В або на електронну пошту fichwape@gmail.com. Зверніть увагу, що обробка Вашого запиту може зайняти до 30 днів. Якщо Ви бажаєте скористатися будь-яким із зазначених вище прав, будь ласка, зв'яжіться з нами.

3.3. Вам не треба платити за доступ до своїх персональних даних (або за користування будь яким іншим правом щодо персональних даних). Однак ми залишаємо за собою право стягувати розумну плату, якщо Ваш запит на доступ був необґрунтований або надмірний. В іншому випадку, ми можемо відмовити Вам у виконанні цього запиту.

3.4. З метою запобігання розголошенню Ваших даних особам, які не мають прав стосовно Ваших персональних даних, ми можемо запросити від Вас певну інформацію, щоб підтвердити Вашу особу й надати право доступу до персональних даних (або для реалізації будь-яких інших Ваших прав). Ми також можемо зв'язатися з Вами для отримання додаткової інформації про Ваш запит і прискорення його обробки.

3.5. Як здійснювати налаштування функції повідомлень. Ви можете припинити отримувати рекламні повідомлення електронної пошти від нас, натиснувши на посилання «скасувати підписку», яке надається в таких повідомленнях. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб швидко обробити всі запити на скасування підписки. Ви не можете відмовитися від повідомлень, пов'язаних з продуктом або послугою (наприклад, перевірка облікового запису, здійснення транзакцій, зміни / оновлення функцій служби, технічні повідомлення і повідомлення про безпеку).



4. Захист персональних даних

4.1. Процедура захисту.

Безпека персональних даних є для нас пріоритетом. Ми дотримуємося і забезпечуємо, щоб Допущені треті особи дотримувалися відповідних адміністративних, технічних і фізичних заходів щодо забезпечення безпеки, розроблених для захисту від несанкціонованого розкриття, використання, модифікації або знищення персональних даних, які Ви надаєте нам, коли Ви відвідуєте і використовуєте цей Сайт. Ми використовуємо захищені канали зв'язку для забезпечення безпеки передачі Ваших персональних даних.

Наш Сайт використовує стандартне шифрування SSL, яке застосовується до всіх переданих даних, тому інші не можуть їх прочитати. Крім того, якщо Ви користуєтеся спільним комп'ютером для доступу до Сайту, ми рекомендуємо вийти з облікового запису, перш ніж завершити сеанс веб-браузера. Це також гарантує, що Ваш обліковий запис не буде використовуватися будь-ким іншим, окрім Вас. На жаль, передача інформації в Інтернеті не є повністю безпечною. Хоча ми робимо все можливе, щоб захистити всю інформацію, зібрану через Сайт, ми не можемо гарантувати безпеку Вашої інформації, зібраної та / або переданої через сервіси Сайту. Будь-яка передача інформації здійснюється на Ваш власний ризик. Ми не несемо відповідальності за будь-які інциденти щодо порушення конфіденційності чи недостатньої надійності вжитих нами заходів, направлених на гарантування безпеки даних.

Як тільки ми отримаємо Ваші дані, ми зобов'язуємося застосовувати процедури й засоби захисту, щоб запобігти несанкціонованому доступу та випадковій втраті даних. Ми обмежуємо доступ до Ваших персональних даних тими працівниками, агентами, підрядниками та іншими третіми особами, які потребують такий доступ у зв'язку з виконанням своїх трудових (службових) та/або договірних обов'язків (ділова необхідність). Вони будуть обробляти Ваші дані за і у відповідності до наших інструкцій та пов'язані зобов'язаннями зі збереження конфіденційності.

4.2. Тривалість зберігання.

Ми зберігатимемо Ваші дані тільки протягом того часу, який необхідний для досягнення мети, для якої ми збирали ці дані, а також для задоволення вимог законодавства, бухгалтерського обліку та звітності.

Для визначення відповідного терміну зберігання Ваших даних ми враховуємо обсяг, характер та наявність особливих вимог законодавства до персональних даних, потенційний ризик заподіяння шкоди від несанкціонованого використання чи розголошення Вашої інформації, а також мету, для якої ми обробляємо ваші дані, і можливість її досягнення за допомогою інших засобів та відповідних юридичних вимог.

4.3. Видалення персональних даних.

Погоджуючись з цією Політикою Ви надаєте ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»право на будь-яку зміну (за запитом відповідного суб'єкта персональних даних), видалення чи знищення персональних даних, в тому числі, у випадку спливу термінів та/або строків зберігання таких даних, та вважаєтесь належним чином повідомленими про будь-який такий факт.

4.4. Розкриття інформації, що містить персональні дані.

4.4.1. Ми можемо розкривати Ваші дані будь-якому члену нашої групи, тобто афілійованим особам.

4.4.2. Ми також можемо передавати Ваші дані визначеним стороннім організаціям, а саме:

1) Іншим сторонам в ході транзакцій, наприклад, злиття, корпоративна реструктуризація, продаж активів компанії або акцій, реорганізація, фінансування, зміна контролю або придбання всієї або частини нашого бізнесу іншою компанією або третьою стороною, або у випадку банкрутства або пов'язаних або подібних процедур;

2) Сервісам з аналітики й пошуковим системам, які допомагають оптимізувати та покращувати наш Сайт;

3) Третім особам, якщо це передбачено положеннями законодавства або вимагається на виконання судового рішення , або якщо ми обґрунтовано вважаємо, що такі дії необхідні для (а) дотримання положень законодавства і на виконання обгрунтованих запитів правоохоронних органів; (b) для виконання Умов користування Сайтом або для захисту безпеки чи цілісності наших сервісів; та / або (c) для того, щоб реалізовувати права ТОВ «Фіч Лебз», проводити внутрішні розслідування або захищати права, майно або гарантувати безпеку ТОВ «Фіч Лебз», користувачів нашого Сайту або інших осіб.

4) Іншим компаніям, що належать до корпорації або контролюються ТОВ « Фіч Лебс», і іншим компаніям, що належать винятково або спільно із іншими компаніями ТОВ « Фіч Лебс», які також включають в себе наші дочірні компанії (тобто будь-яку компанію, якою ми володіємо або яка контролюється нами) або нашу кінцеву холдингову компанію (тобто до складу якої ми входимо) і будь-яким дочірнім компаніям, якими вона володіє. Ці компанії мають право використовувати Ваші персональні дані у той же спосіб, як і ми, відповідно до цієї Політики;

5) Ми також можемо обмінюватися даними з іншими третіми особами, якщо такі дані представлені в знеособленій формі або іншим чином деперсоніфіковані, що прямо або опосередковано не ідентифікує Вас як фізичну особу;

6) Ми також можемо розголошувати зібрані дані, де ми вважаємо за необхідне, з метою проведення внутрішнього розслідування, для того, щоб вжити заходів щодо для належного використання або придбання продуктів ТОВ «Фіч Лебз», запобігти реалізації незаконної діяльності, шахрайства та / або підробки відносно продукції ТОВ «Фіч Лебз», у випадку ситуацій, пов'язаних з виникненням потенційних загроз безпеці будь-якої особи, порушенням наших Умов продажу або цієї Політики, або у випадку, коли такі дані можуть використовуватися в якості доказу в судових процесах, в яких бере участь ТОВ «Фіч Лебз».

4.4.3. Обставини, за яких персональні дані можуть бути передані третім особам:

1) У разі продажу або купівлі будь-якого бізнесу чи активів ваші дані можуть бути розкриті потенційному продавцю чи покупцю такого бізнесу чи активів;

2) Якщо ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»або фактично всі її активи будуть придбані третьою особою, персональні дані клієнтів, які зберігала компанія, стануть одним із переданих активів;

3) У випадках, коли це вимагає закон, або з метою дотримання юридичних зобов'язань, забезпечення виконання або застосування наших умов користування або умов продажу й інших угод; з метою захисту прав, власності й забезпечення безпеки ТОВ «Фіч Лебз», наших клієнтів та інших осіб, а також з метою захисту від шахрайства.

4.4.4. Будь-яке розкриття/передача таких даних третім особам буде відбуватись у повній відповідності до законодавства України та лише за умови забезпечення належного захисту таких персональних даних. Повідомлення суб'єктів персональних даних про кожен факт такої передачі не вимагається в такому випадку.

4.4.5. ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»може надавати право обробляти Ваші персональні дані винятково з метою, вказаною вище, іншій юридичній особі, що виступатиме розпорядником таких даних у розумінні Закону України «Про захист персональних даних», у тому числі – іноземним суб'єктам відносин, пов'язаних з персональними даними, чи його афілійованим особам. Така передача здійснюється на підставі укладених договорів ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»з відповідними суб'єктами відносин, пов'язаних з персональними даними, за умови забезпечення державою місцезнаходження останніх належного захисту таких персональних даних задля забезпечення мети обробки персональних даних, що обумовлена цією Політикою, та в обсязі, необхідному для забезпечення такої мети, а також в інших випадках, прямо передбачених законодавством України. Як ТОВ «Фіч Лебз», так і розпорядник, уповноважений належним чином, мають право передавати ваші персональні дані третім особам, зокрема іноземним суб'єктам, без додаткового повідомлення про факт такої передачі, за умови забезпечення третьою стороною всіх зазначених вище вимог, що висуваються до розпорядника персональних даних, і в разі, якщо така можливість передбачена в договорах між ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»та розпорядником або такою третьою стороною, винятково для забезпечення мети обробки персональних даних, що обумовлена цією Політикою, і в обсязі, необхідному для забезпечення такої мети, а також в інших випадках, прямо передбачених законодавством України.

4.5. Захист персональних даних неповнолітніх.

Наш Сайт не можуть використовувати особи віком до 18 років та неповнолітні особи, віком до 18 років. Ми не збираємо і не вимагаємо будь-якої інформації від осіб, які не досягли 18-річного віку. Якщо ми дізнаємося, що ми випадково зібрали персональні дані від особи віком до 18 років, ми видалимо ці дані за першої можливості. Якщо у Вас є підстави вважати, що ми можемо мати будь-які дані стосовно особи віком до 18 років, зв'яжіться з нами. Для нас дуже важливо захищати приватність неповнолітніх осіб. Тож якщо ми отримаємо достовірну інформацію про те, що користувач Сайту не досяг віку 18 років, ми будемо вживати заходів для видалення персональних даних цього користувача з наших баз даних. Ми рекомендуємо всім користувачам, які не досягли відповідного віку, отримати дозвіл своїх батьків, перш ніж надавати будь-які дані в мережі Інтернет.



5. Використання персональних даних

5.1. Коли Ви відвідуєте наш Сайт, Ваш браузер автоматично направляє нам адреси інтернет-протоколу (IP) і деяку іншу інформацію (таку як тип браузера, який Ви використовуєте). Ми не використовуємо клієнтські маркери для збереження Ваших персональних даних та інформації про доступ. ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»і його філії, афілійовані особи та уповноважені ними особи, що діють відповідно до угод про конфіденційність, мають право здійснювати автоматизовану і неавтоматизовану обробку, включаючи збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, поширення (у тому числі передачу, включаючи транскордонну передачу), знеособлення, блокування, знищення наданих Вами персональних даних, для цілей здійснення будь-якою з вищевказаних осіб та (або) їх уповноваженими представниками будь-яких контактів з Вами стосовно мети обробки Ваших персональних даних за допомогою електронного зв'язку або іншим способом (включаючи телефонні дзвінки, пошту, електронну пошту, SMS з дотриманням вимог законодавства України.

5.2. ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»не передає і не розкриває Ваші персональні дані, які ми отримуємо на даному Сайті, яким-небудь третім особам для їх власних маркетингових цілей. Ваші персональні дані, отримані на цьому Сайті, можуть бути розкриті будь-якій з Допущених третіх осіб і в межах, не заборонених чинним законодавством, можуть бути передані в іншу країну, в якій ми і / або будь-яка з Допущених третіх осіб здійснює діяльність, включаючи, але не обмежуючись, імпорт Ваших персональних даних. ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС» і Допущені треті особи можуть також розкривати Ваші персональні дані, якщо це вимагається згідно із законодавством, що застосовується.

5.3. Мета використання даних.

Використання даних здійснюється винятково у відповідності із законодавством. Зазвичай, ми використовуємо Ваші дані у наступних випадках (якщо це можливо з огляду на наявні технічні можливості Сайту та/або послуги, що надаються):

5.3.1. Виконання умов договору, який ми уклали або плануємо укласти з Вами;

5.3.2. Виконання юридичних і нормативних зобов'язань;

5.3.3. На підставі законних інтересів ТОВ «ТД «ФІЧ ТРЕЙД ХАУС»(або інтересів третіх сторін), за умови, що наші інтереси не суперечать Вашим правам та інтересам (останні не є такими, що превалюють за таких обставин);

5.3.4. Отримання згоди на обробку Ваших персональних даних.

5.4. Перелічені вище підстави вважаються обґрунтованими та законними. Зверніть увагу, що ми можемо обробляти персональні дані, спираючись на декілька законних підстав залежно від конкретної мети, з якою ми використовуємо Ваші дані. Для отримання більш детальної інформації про правові підстави для обробки даних просимо звертатися до нас.

5.5. Інформація про Вас, яку ми отримуємо, може бути використано таким чином:

5.5.1. Щоб визначити, чи надавати Вам право доступу до Сайту або придбання продукції на ньому (якщо це передбачено технічними можливостями Сайту);

5.5.2. Для виконання наших зобов'язань, передбачених укладеним договором, і наданні інформації, Продукції за Вашим запитом;

5.5.3. Для надання інформації про іншу нашу продукцію і послуги, подібні до тих, якими Ви цікавились або вже придбавали;

5.5.4. Для надання нами, або для надання дозволу третім особам надавати Вам інформацію про Продукцію чи послуги, які, на наш погляд, можуть зацікавити Вас, а також будь-які рекламні матеріали, пов'язані з нашою Продукцією і послугами. Якщо Ви є зареєстрованим користувачем та надали відповідну згоду під час реєстрації, ми зв'яжемось із Вами для надання інформації про Продукцію і послуги, які подібні до тих, що Ви придбавали або мали намір придбати, або інформацію про Продукцію і послуги та/або рекламні матеріали, що подібні до тих, які, на нашу думку, можуть бути цікавими для Вас;

5.5.5. Щоб повідомляти Вас про зміни в наданні наших послуг або зміни в нашому Сайті, які можуть впливати на Вас, а також щоб упевнитися, що його вміст найбільш ефективно відображено для Вас.

5.6. Інформація, яку ми збираємо про Вас, ми також будемо використовувати наступним чином:

5.6.1. Для адміністрування Сайту та для внутрішніх операцій, зокрема для усунення несправностей, аналізу інформації, тестування, проведення досліджень, статистичних та опитувальних цілей;

5.6.2. Для вдосконалення Сайту, щоб упевнитися, що його вміст найбільш ефективно відображено для Вас;

5.6.3. Щоб дозволити Вам використовувати інтерактивні складові Сайту за Вашим бажанням;

5.6.4. Для забезпечення безпеки Сайту (як частина докладених нами зусиль);

5.6.5. Для вимірювання та розуміння ефективності реклами, що відображається для Вас та інших, а також для відображення релевантної для Вас реклами;

5.6.6. Щоб надавати та пропонувати Вам та іншим користувачам Сайту інформацію про товари чи послуги, які можуть зацікавити Вас;

5.7. Ми можемо поєднати ці дані з даними, отриманими від Вас, і даними, які ми збираємо про Вас. Ми можемо використовувати ці дані й об'єднану інформацію для досягнення мети, визначеної вище (залежно від типу даних, які ми отримуємо).

5.8. Ви маєте право вимагати від нас не обробляти Ваші персональні дані з маркетинговою метою. Якщо Ви не бажаєте отримувати рекламні матеріали від нас або третіх осіб від нашого імені, яким ми дозволяли надсилати вам відповідні матеріали, напишіть нам. Зверніть увагу, що обробка Вашого запиту може зайняти до 30 днів.

5.9. Деякі компанії-партнери можуть надавати нам послуги, що включають, наприклад, ідентифікацію відвідувачів та їх обслуговування під час рекламних акцій, надання поштових послуг, надання фінансових послуг, послуг веб-хостингу або надання аналітичних послуг. У таких випадках ці компанії діють виключно від нашого імені, їм не дозволяється зберігати зібрані персональні дані, що збираються в процесі надання таких послуг, за винятком випадків, коли це необхідно для виконання покладених на них завдань або це вимагається відповідними положеннями законодавства.

5.10. Коли Ви публікуєте Ваші персональні дані на платформах із загальним доступом в мережі Інтернет, в тому числі на сторінках соціальних мереж або в блогах, такі дані можуть бути доступні для широкого загалу, і ми можемо опублікувати ці дані на Сайті та сторінках соціальних мереж разом з деякими вашими персональними даними (наприклад, ваше ім'я, прізвище і місце проживання). Перед здійсненням такої публікації ми попередньо запитаємо Вашу відповідну згоду.

5.11. Ми можемо використовувати та відображати Ваше повне ім'я та адресу електронної пошти, коли Ви надсилаєте повідомлення електронною поштою іншій особі через Сайт або соціальну мережу, з якої Ви підключилися до Сайту (наприклад, у запрошенні або при обміні контентом). Крім того, ми використовуємо Вашу адресу електронної пошти, щоб зв'язатися з Вами від імені Ваших друзів (наприклад, коли хтось надсилає Вам особисте повідомлення), або сповіщень із соціальної мережі чи іншого веб-сайту, на якому Ви зареєструвалися, щоб отримувати такі сповіщення. Ми можемо використовувати цю адресу електронної пошти, щоб зв'язатися з Вами, наприклад, за допомогою повідомлень про продаж у магазинах з обмеженим обсягом представленої продукції та іншої відповідної інформації. Ви можете вказати, чи бажаєте Ви припинити отримувати додаткові рекламні повідомлення, які вказані детальніше нижче.



Ця Політика відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних, а також і містить докладні відомості про дані, що збираються, мету, способи їх збору, обробки та використання.