Блог

Аварійне живлення в разі відсутності електроенергії. Зарядний пристрій на сонячних панелях. Чи є альтернатива?

Серед джерел аварійного забезпечення електроенергією, особливу увагу варто приділити портативним пристроям, серед яких користуються попитом як бензинові генератори, так і невеликі зарядні пристрої. Одна хороша риса портативних міні електростанцій на акумуляторних батареях – декілька способів їх зарядки. Наприклад, ви можете використовувати декілька способів для повного заряду електростанції;

  • звичайна розетка змінного струму;
  • за допомогою автомобіля;
  • при використанні портативних переносних сонячних модулів.

Зарядні станції та сонячні панелі. Вдале поєднання в забезпеченні надійного джерела електроенергії

Один із найкращих варіантів забезпечення резервного джерела живлення – підключення сонячних панелей до цієї електростанції. Це справжня паличка-виручалочка, особливо там, де є проблеми з постачанням електричної енергії, наприклад – на активному відпочинку, на природі. Звісно, щоб наблизитись до номінальної потужності при використанні сонячних панелей, потрібна сонячна безхмарна погода, але декілька альтернативних варіантів поповнення заряду станції дозволить використовувати її на протязі тривалого часу. При виборі моделі станції, варто приділити свою увагу наявності роз’ємів для підключення до звичайної мережі.

Універсальність використання зарядних пристроїв завдяки багатьом роз’ємам

Серед відмінностей портативної електростанції від пауербанку – наявність широкого вибору розеток в них. Придбання пристрою, який має декілька альтернативних портів та розеток має важливе значення для універсальності та зручності.

Купуючи нову електростанцію, кожен може розраховувати, що вона вирішить проблеми з постійними відключеннями електроенергії. На відміну від генераторів, більше немає потреби купувати паливо, адже портативні електростанції здатні працювати досить тривалий час на одному заряді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *